Marijn is ambassadeur

Trek WSD Bicycles

Sinds januari 2016 is Marijn ambassadeur van Trek, en dan in het bijzonder van de vrouwenfietsen die Trek maakt: de Womens Specific Design (WSD) fietsen.

“Het vrouwenfietsen wordt met reuzensprongen populairder. Dat vind ik te gek; het liefst vertel ik elke vrouw persoonlijk hoe fantastisch het is om te fietsen. Natuurlijk wordt dat nóg leuker op een goede fiets."

"Daarom vind ik het geweldig om te zien dat een prachtig merk als Trek daarop inspringt en fietsen speciaal ontwikkelt voor de vrouw. Ik ben trots dat ik een ambassadeur van het vrouwenfietsen ben en dit nu samen met Trek naar een hoger niveau kan tillen.”

Sinds 1999 ontwikkelt Trek al fietsen speciaal voor vrouwen. Deze Womens Specific Design modellen zijn afgestemd op de anatomie van de vrouw, met bijvoorbeeld een kortere bovenbuis en een compacter en kleiner stuur.

Lees hier alles over de Trek WSD fietsen waarop Marijn fietst.

Hier vind je alles over de speciale vrouwenkleding van Bontrager die Marijn draagt.

StrongHer

Fietsen is fantastisch en dat wil Marijn met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom is ze ambassadeur van StrongHer, een initiatief van topwielrensters Marianne Vos, Loes Gunnewijk, Roxane Knetemann, Lucinda Brand en Marijn zelf. De rensters hopen zoveel mogelijk vrouwen te laten proeven aan het fietsen en te laten ervaren hoe ontzettend leuk dat is.

Lees hier meer over StrongHer.

righttoplay

Right To Play

Daarnaast is Marijn ook ambassadeur van Right To Play, de organisatie van Olympisch schaatskampioen Johann Olav Koss die kinderen in crisisgebieden weer laat spelen en kind leert zijn. Als je puur ter meerdere eer en glorie van jezelf, enkel en alleen omdat jij dat leuk vindt, iedere dag op de fiets zit, moet je wat terugdoen voor de wereld. Hoe klein ook. Vindt Marijn.

Lees hier meer over Right To Play en Marijns ambassadeurschap.