Marijn organiseert reisjes

Het prachtige Spaanse Girona aan de voet van de Pyreneeën, dat is de plek waar Marijn zich in de winter voorbereidde op het nieuwe wielerseizoen. De schitterende wegen hebben haar zo betoverd, dat ze nu, na haar carrière als profwielrenner, niets liever doet dan haar favoriete omgeving aan anderen laten zien. Ga met haar mee!

The beautiful area of Girona, Spain, at the foot of the Pyrenees, is the place where Marijn in winter used to prepare herself for the new cycling season. She totally fell for the magnificent roads and stunning scenery and now, after her carreer as a professional cyclist, she loves to share all of this with you. Join her to Girona!

Click on the links below to also find an English description of the cycling trips.

------------------------------------------

NAJAAR 2019

Na vijf jaar succesvol fietsvakanties organiseren in de regio Girona, kun je wel zeggen dat onze Ride Alongs diep in ons hart gekropen zijn. Dus natuurlijk staan er voor het voorjaar van 2019 weer vier fietsreizen in Catalonië op de agenda.

Ride Along Spain Level Up

Deze fietsreis speciaal voor vrouwen is er eentje voor deelnemers met iets meer ervaring dan beginnersniveau, die wat meer uitdaging willen. We noemen 'm dan ook Ride Along Spain Level Up. Voor vrouwen die al eens aan onze gewone Ride Alongs hebben deelgenomen misschien wel extra leuk: we organiseren deze reis vanuit Girona zelf.

De reis is half september; na een lange zomer fietsen in Nederland heb je misschien wel zin in nog wat extra kilometers in het prachtige Girona. Lekker fit de heuveltjes over; wie wil dat nou niet?

Je hoeft niet snel te zijn, maar een beetje conditie is wel fijn. Qua niveau is het vooral belangrijk dat je zin hebt om aardig wat kilometers te vreten, en een paar dagen achter elkaar op het zadel te zitten. Het terrein is niet moeilijker dan van de originele Ride Along, het verschil zit 'm vooral in de extra te fietsen kilometers.

Tijdens deze reis verblijft je in een viersterrenhotel, namelijk het luxe Ultonia, aan de rand van de oude centrum van Girona.

Meer info over reis, prijs en inschrijven vind je hier:

Informatie over deze reis kun je ook opvragen door te mailen naar Frank Lankman: franklankman@gmail.com.

------------------------------------------

Ride Along Spain the Mix Edition

Onze Ride Along Spain the Mix Edition begint ook al een klassieker te worden; dit wordt de vierde editie! Voor stellen die lekker samen weg willen, of voor vriendengroepen die een weekje fietsen in Spanje wel zien zitten.

Niveauverschil maakt niet uit: wij zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau aan z'n trekken komt. Soms splitsen we op of vertrekken we op verschillende tijden, maar we komen elkaar altijd weer tegen tijdens de ritten.

We fietsen vanuit de stad Girona. Dus na het fietsen kun je lekker een drankje drinken en van de zon genieten aan zee.

Wil je meer info over de reis, de prijs en hoe je je kunt inschrijven? Klik dan hier:

Informatie over deze reis kun je ook opvragen door te mailen naar Frank Lankman: franklankman@gmail.com.

------------------------------------------

Andere reizen

Wij organiseren ook fietsreizen, voor mannen en vrouwen, naar Girona (en andere locaties) op maat. Stuur voor meer informatie vrijblijvend een mailtje naar franklankman@gmail.com.

Other trips

We also organise cycling trips, for men and women, to Girona (and other locations) according to your wishes. For more information, please send an email to franklankman@gmail.com.