Marijn is spreekster

Het roer om. Veel mensen dromen ervan, weinig mensen doen het. Marijn vatte de koe bij de hoorns en veranderde van een iets te dikke, rokende kroegbezoeker in een fitte topsporter, die op het hoogste niveau in het vrouwenwielrennen meedoet.

De Ronde van Vlaanderen, de Waalse Pijl, de Giro d’Italia voor vrouwen, diverse wereldkampioenschappen: Marijn reed ze de afgelopen jaren. Iets waar ze niet van had kunnen dromen toen ze nog een twintiger was. Een levensveranderende ervaring op een leeftijd waarop je het eigenlijk niet meer verwacht.

Een wielercarrière in sneltreinvaart, met hoogtepunten en dieptepunten. Zelf ziet het vooral als een groot kado.

CVUObv4WEAAnTz5.jpg_large


"Marijn heeft een heel goede key-note gehouden, persoonlijk, geestig en openhartig. Met een steengoede boodschap om mee af te sluiten." - Cees Siermann, Het Delta Netwerk Goerree-Overflakkee

"Marijn presenteert zeer professioneel, maar toch losjes." - Bertus Ritsema, Politieke Unie Noordoostpolder

 

 

Je kunt Marijn inhuren voor een motiverende speech over haar avontuur in de wielerwereld. Ook geeft ze lezingen op maat voor het bedrijfsleven, waarin ze topsport in het algemeen en wielrennen in het bijzonder vergelijkt met het reilen en zeilen binnen grote concerns.

Met haar achtergrond als journalist is Marijn veelzijdig; ze richt zich niet alleen op sport. Als dagvoorzitter of presentator kan ze met alle onderwerpen uit de voeten.

Wil je meer weten? Stel gerust je vraag.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]