Ride Along Spain the Mix Edition

  Sluit je ogen en stel je voor…

Je fietst over een van de mooiste wegen die je ooit hebt gezien. De zon op je gezicht, de warme wind van de Middellandse Zee op je huid. De weg slingert, op en neer. Telkens ontvouwen zich nieuwe, adembenemende uitzichten: kleine strandjes, ruwe rotsen, bloemen en bos, de zee.

Dit is het gebied waar tientallen profwielrenners wonen en trainen, dit is het Spaanse Girona. De profs kiezen niet voor niets voor deze plek; zij weten natuurlijk precies waar ze de mooiste wegen, de lekkerste koffie en de leukste plekjes kunnen vinden.

Ook ik heb me jarenlang in het prachtige Catalonië voorbereid op het nieuwe wielerseizoen. Het gebied kent geen geheimen voor mij – en nu, na mijn wielercarrière, doe ik niets liever dan de prachtige omgeving aan andere mensen laten zien.

——————————

Van 21 tot en met 26 maart 2018 organiseer ik samen met mijn verloofde Frank Lankman een weekje lekker fietsen in Girona en omgeving.

Het tripje is geschikt voor iedereen, mannen en vrouwen, van alle niveaus. We gaan niet racen, we gaan wel gezellig peddelen. Koffie drinken onderweg. Natuurlijk mag je elke beklimming op knallen alsof het een wedstrijd is, maar gewoon rustig omhoog rijden is ook prima. We wachten op elkaar op de top.

Tijdens de rit kun je ervoor kiezen om een langere of een kortere route te doen, op een wat hoger tempo, of wat rustiger aan. Ideaal voor stellen, of vriendengroepen met niveauverschil: samen een fantastische ervaring delen, met ieder z’n eigen sportieve uitdaging. De routes zijn zo gepland dat we elkaar onderweg altijd weer tegenkomen.

De middagen en avonden breng je door aan de prachtige baai van S’Agaró, waar je kunt wandelen, stand up pedellen, in de zon zitten, of een terrasje pakken.

——————————

Data: 21 – 26 maart 2018
Locatie: Sant Feliu de Guixols, Girona, Spanje
Afstand: plm. 500km
Niveau: geschikt voor iedereen die met klikpedalen kan fietsen en een beetje conditie heeft
Prijs: 849,-

Inclusief: 5 nachten in 4-sterrenhotel Barcarola Van der Valk met ontbijt, lunch en diner inbegrepen. Sportdrank en –voeding tijdens de ritten. Begeleiding door ex-prof Marijn de Vries en haar partner Frank Lankman. Volgwagen met reservemateriaal, wielen en zelfs extra fietsen. Transfer van en naar het vliegveld van Girona.

Stuur een mail naar franklankman@gmail.com als je ons informatiepakket wilt ontvangen, of je in wilt schrijven.

Je kunt je eigen fiets meenemen, of een hoogwaardige fullcarbon Trek Domane bij ons huren. Informeer naar de mogelijkheden en prijzen via het emailadres hierboven.

» Mariette Lenssen said (15 nov, 2017) :

Ik wil graag het informatiepakket ontvangen.

» Klaas van Sleen said (15 nov, 2017) :

Hallo,
Het lijkt mij wel wat dus graag info pakket van jullie. Waarvoor dank.
Groet
Klaas

» Edwin Ooijevaar said (15 nov, 2017) :

Hoi Marijn,
Ik ontvang heel graag de informatiepakket.
Alvast bedankt.
Sportieve groet.
Edwin.,

» Iris Janssen Lok said (21 nov, 2017) :

Hoi Marijn,
Ik ontvang graag het informatiepakket en de huurprijzen van de fietsen.
Met vriendelijke groeten,
Iris

» petra said (5 dec, 2017) :

Hoi Graag ontvang ik jullie info pakket.

Bedankt!

Groet Petra

» Edo Kooiman said (20 dec, 2017) :

Hallo Marijn, Hebben jullie meer info? Lijkt me leuk om te doen.

» Bianca van Rooijen said (21 jan, 2018) :

Hoi Marijn, ik zou graag het informatie pakket willen ontvangen.
Alvast bedankt!


Post a Comment

This blog is kept spam free by WP-SpamFree.