Marijn organiseert reisjes

Het prachtige Spaanse Girona aan de voet van de Pyreneeën, dat is de plek waar Marijn zich in de winter voorbereidde op het nieuwe wielerseizoen. De schitterende wegen hebben haar zo betoverd, dat ze nu, na haar carrière als profwielrenner, niets liever doet dan haar favoriete omgeving aan anderen laten zien. Ga met haar mee!

The beautiful area of Girona, Spain, at the foot of the Pyrenees, is the place where Marijn in winter used to prepare herself for the new cycling season. She totally fell for the magnificent roads and stunning scenery and now, after her carreer as a professional cyclist, she loves to share all of this with you. Join her to Girona!

Click on the links below to also find an English description of the cycling trips.

------------------------------------------

ZOMER & NAJAAR 2018

Na het succes van onze fietsvakanties in 2016, 2017 en het voorjaar van 2018 organiseren we komend najaar weer drie fietsreizen in het prachtige Spaanse Catalonië. En we organiseren voor het eerst ook iets in Nederland: een women's only fietsweekend op de Veluwe, deze zomer.

Ride Along Spain Level Up

Deze fietsreis speciaal voor vrouwen is er eentje voor deelnemers met iets meer ervaring dan beginnersniveau, die wat meer uitdaging willen. We noemen 'm dan ook Ride Along Spain Level Up. Voor vrouwen die al eens aan onze gewone Ride Alongs hebben deelgenomen misschien wel extra leuk: we organiseren deze reis vanuit Girona zelf.

De reis is begin oktober; na een seizoen lang fietsen kun je de zomer bij ons nog even lekker verlengen voor je fiets de schuur in kan omdat de winter zich aandient.

We verwachten niet dat je topfit naar Spanje afreist, je hoeft niet snel te zijn, maar een beetje conditie is wel fijn. Qua niveau is het vooral belangrijk dat je zin hebt om aardig wat kilometers te vreten. Het terrein is niet moeilijker dan van de originele Ride Along, het verschil zit 'm vooral in de extra te fietsen kilometers.

Tijdens deze reis verblijft je in een viersterrenhotel, namelijk het luxe Ultonia, aan de rand van de oude centrum van Girona.

Meer info over reis, prijs en inschrijven vind je hier:

Informatie over deze reis kun je ook opvragen door te mailen naar Frank Lankman: franklankman@gmail.com.

------------------------------------------

Ride Along Spain The Mix Edition

In het voorjaar was onze allereerste Ride Along Spain The Mix Edition zo'n succes dat we niet anders konden dan er in oktober nog eentje organiseren. Voor stellen die lekker samen weg willen, of voor vriendengroepen die een weekje fietsen in Spanje wel zien zitten.

Niveauverschil maakt niet uit: wij zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau aan z'n trekken komt. Soms splitsen we op of vertrekken we op verschillende tijden, maar we komen elkaar altijd weer tegen tijdens de ritten.

Deze eerste Mix Edition hielden we aan de kust, dit keer fietsen we vanuit Girona. Leuk dus om 's avonds na het fietsen even het stadsleven in te duiken.

Wil je meer info over de reis, de prijs en hoe je je kunt inschrijven? Klik dan hier:

Informatie over deze reis kun je ook opvragen door te mailen naar Frank Lankman: franklankman@gmail.com.

------------------------------------------

Ride Along Spain The Family Edition

Voor alle pappa's en mamma's die sinds de kids er zijn nooit meer samen fietsen, maar dat wel graag willen, hebben wij de oplossing: Ride Along Spain The Family Edition!

In de herfstvakantie organiseren we vanuit het aan de Middellandse Zee gelegen Van der Valk Barcarola-hotel een reis waarbij de ouders drie dagen kunnen fietsen, terwijl de kinderen een programma vol leuke dingen aangeboden krijgen.

Het Van der Valk-hotel is een Nederlands hotel, dus er staan ook gewoon kroketten en friet op het menu en de begeleiding van het kinderprogramma is ervaren en er wordt Nederlands gesproken. Wel zo vertrouwd.

Op de fiets houden we rekening met niveauverschillen, ook een "probleem" waar stellen vaak last van hebben: we zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau aan z'n trekken komt. Soms splitsen we op of vertrekken we op verschillende tijden, maar we komen elkaar altijd weer tegen tijdens de ritten.

Meer weten over de reis, de prijs en hoe je je kunt inschrijven? Klik dan hier:

Informatie over deze reis kun je ook opvragen door te mailen naar Frank Lankman: franklankman@gmail.com.

------------------------------------------

Het Grote Stoere Vrouwen Fietsen Samen Met Marijn Weekend

Voor het allereerst organiseren we ook wat in Nederland, deze zomer. In samenwerking met Stoere Vrouwen Sporten hebben we een women's only fietsweekend op de Veluwe voor je samengesteld.

De Veluwe is ons "thuisterrein" in Nederland, en wat valt daar ook mooi te fietsen! In dit lange weekend verblijf je in een luxe hotel en Frank is er natuurlijk bij met zijn bus vol eten en drinken, en reservemateriaal. Het enige wat jij hoeft te doen is fietsen en genieten.

We hebben niet alleen routes voor je uitgezet, tijdens het fietsen leer je ook nog van alles: in dit weekend krijg je clinics klimmen en waaierrijden. We gaan in verschillende groepen fietsen, en daarom is dit tripje geschikt voor elk niveau, van beginner tot gevorderde. Je hoeft alleen maar met klikpedalen te kunnen fietsen.

Wil je meer weten? Neem dan een kijkje op de website van Stoere Vrouwen Sporten:

Informatie over dit weekend kun je ook opvragen door te mailen naar Rose en Astrid van Stoere Vrouwen Sporten: stoerevrouwensportenshop@gmail.com.

------------------------------------------

Andere reizen

Wij organiseren ook fietsreizen, voor mannen en vrouwen, naar Girona (en andere locaties) op maat. Stuur voor meer informatie vrijblijvend een mailtje naar franklankman@gmail.com.

Other trips

We also organise cycling trips, for men and women, to Girona (and other locations) according to your wishes. For more information, please send an email to franklankman@gmail.com.