Marijn organiseert reisjes

Het prachtige Spaanse Girona aan de voet van de Pyreneeën, dat is de plek waar Marijn zich in de winter voorbereidde op het nieuwe wielerseizoen. De schitterende wegen hebben haar zo betoverd, dat ze nu, na haar carrière als profwielrenner, niets liever doet dan haar favoriete omgeving aan anderen laten zien. Ga met haar mee!

The beautiful area of Girona, Spain, at the foot of the Pyrenees, is the place where Marijn in winter used to prepare herself for the new cycling season. She totally fell for the magnificent roads and stunning scenery and now, after her carreer as a professional cyclist, she loves to share all of this with you. Join her to Girona!

------------------------------------------

VOORJAAR 2018

Na het succes van onze fietsvakanties in 2016 en 2017 organiseren we ook komend voorjaar weer vier fietsreizen in het prachtige Spaanse Catalonië.

Ride Along Spain

Twee van de vier reizen zijn onze bekende women's only Ride Along Spain trips voor vrouwen van alle niveaus. Als je maar met klikpedalen kunt rijden kunt en niet opziet tegen een paar dagen achter elkaar op het zadel. Het gaat ons niet om snelheid en fitheid, maar vooral om gezellig fietsen en genieten. Koffie drinken onderweg, genieten van de natuur en van de schilderachtige Costa Brava.Natuurlijk mág je wel hard fietsen en elke berg op knallen die we tegenkomen, als je wilt. Voor de fanatiekelingen bieden we ook elke dag een extra lusje aan. Kortom: voor elk wat wils.

Je verblijft tijdens deze reizen in het viersterren strandhotel Van der Valk Barcarola, van waaruit we vijf dagen gaan fietsen.

Meer info over reis, prijs en inschrijven vind je hier:

Informatie over deze reis kun je ook opvragen door te mailen naar Frank Lankman: franklankman@gmail.com.

------------------------------------------

NIEUW: Ride Along Spain Level Up

De derde reis is voor vrouwen met iets meer ervaring, die wat meer uitdaging willen. We noemen 'm dan ook Ride Along Spain Level Up en die houden we in een nieuwe omgeving voor vrouwen die al eens met ons mee geweest zijn, want tijdens deze reis verblijven we in Girona zelf. De reis is al in maart. We verwachten niet dat je topfit naar Spanje afreist, maar dat je deze trip gebruikt als lekkere kick-start voor je fietsseizoen. Qua niveau is het vooral belangrijk dat je zin hebt om aardig wat kilometers te vreten. Het terrein is niet moeilijker dan van de originele Ride Along, het verschil zit 'm vooral in de extra te fietsen kilometers.

Ook tijdens deze reis verblijft je in een viersterrenhotel, namelijk het luxe Ultonia, aan de rand van de oude centrum van Girona.

Meer info over reis, prijs en inschrijven vind je hier:

Informatie over deze reis kun je ook opvragen door te mailen naar Frank Lankman: franklankman@gmail.com.

------------------------------------------

NIEUW: Ride Along Spain the Mix Edition

En tot slot is er uiteraard ook een fietsreis voor vrouwen én mannen: Ride Along Spain the Mix Edition. Voor stellen die lekker samen weg willen, of voor vriendengroepen die een weekje fietsen in Spanje wel zien zitten. Niveauverschil maakt niet uit: wij zorgen ervoor dat iedereen op zijn of haar niveau aan z'n trekken komt. Soms splitsen we op of vertrekken we op verschillende tijden, maar we komen elkaar altijd weer tegen tijdens de ritten.

Deze Mix Edition is qua basis hetzelfde als de originele Ride Alongs. We verblijven vijf dagen in het viersterren strandhotel Barcarola Van der Valk in Sant Feliu de Guixols, lekker aan zee.

Wil je meer info over de reis, de prijs en hoe je je kunt inschrijven? Klik dan hier:

Informatie over deze reis kun je ook opvragen door te mailen naar Frank Lankman: franklankman@gmail.com.

------------------------------------------

Andere reizen

Wij organiseren ook fietsreizen, voor mannen en vrouwen, naar Girona (en andere locaties) op maat. Stuur voor meer informatie vrijblijvend een mailtje naar franklankman@gmail.com.

Other trips

We also organise cycling trips, for men and women, to Girona (and other locations) according to your wishes. For more information, please send an email to franklankman@gmail.com.