Meewind Koers

meewind_logo_groot_black-e1464012983438

Informatie

Waar: De Nieuwe Stad, Oude Fabrieksstraat 2, Amersfoort
Afstanden: 70/115/150 km
Wanneer: zondag 9 oktober 2016
Kosten: 25 euro, of 20 euro met onze speciale kortingscode
Kortingscode: MWMF16

Van het inschrijfgeld wordt 7,50 belegd in duurzame energie.

 

Wil je meedoen? Leuk! Inschrijven kan via deze site – en vergeet de kortingscode MWMF16 niet! Met deze code meld je je automatisch aan voor ons Bikes and Frank en Marijn de Vries peloton. Wij fietsen de middellange afstand. Over de precieze details krijg je nog een mail. Mocht je liever de korte of lange afstand willen fietsen, dat mag natuurlijk ook met onze kortingscode. Onder de renners in ons peloton verloten we een paar leuke prijzen.

Ja, en wat is dat dan precies, die Meewind Koers op 9 oktober? Leest u maar:

Uitdagend parcours toertocht

De toertocht van Meewind Koers – van 70, 115 of 150 kilometer – voert over de Utrechtse Heuvelrug en door Hollandse polders. Een mooi parcours met pittige klimmetjes en verrassende wegen. Op 15 kilometer voor het einde is er ruimte voor ons eigen vriendenkampioenschap. Hier vindt de kortste koers plaats, over het breedste fietspad van Nederland. De Meewind Koers Sprint! 500 Meter volle bak er tegenaan. En hoe kan het ook anders in de Meewind Koers: je hebt hier gegarandeerd meewind. Op meerdere pauzeplekken op de bepijlde route kun je rekenen op uitstekende verzorging. Motards en verkeersregelaars leiden deze toertocht in goede banen.

Finish Festival

Na afloop van de rit krijgt elke deelnemer een originele goodiebag (een heuse musette!) met daarin onder andere munten voor een gratis biertje (of fris) en een maaltijd op het Finish Festival. Tijdens dit festival, in de voormalige Prodentfabriek van De Nieuwe Stad, krijg je een prachtig programma voorgeschoteld met prominente wielergasten, live muziek en een videowall met koersbeelden. Een programma vol prachtige wielerverhalen. Ook is er een Food & Drinks Market met Foodtrucks, bars en kun je retro-fietsen bekijken. Op alle fronten smullen dus voor de echte wielerliefhebber.

Duurzaam evenement

Meewind Koers is, samen met partner Meewind, op weg naar een 100% duurzaam evenement. De organisator van de koers, de stichting International Cycling Events, belegt per deelnemer € 7,50 in de beleggingsfondsen van partner Meewind. Meewind biedt als beleggingsfonds iedereen de kans te beleggen in duurzame energieprojecten. Zo komt jouw inschrijfgeld voor een deel direct ten goede aan duurzame energieproductie. Met deze beleggingen wordt de CO2-uitstoot van het evenement gecompenseerd. Tegelijk levert Meewind Koers, samen met alle deelnemers, een structurele bijdrage aan een duurzamere energieproductie. Zo sluit je niet alleen je wielerseizoen af in stijl, maar draag je ook bij aan een groenere wereld.

Over Meewind

Meewind (www.meewind.nl) is een beleggingsfonds dat particulieren, bedrijven en lagere overheden de mogelijkheid biedt te beleggen in duurzame energieproductie. Dit kan al vanaf 1.030 euro. Als participant wordt u mede-eigenaar, wat een stabiel rendement oplevert.

Met vriendelijke groet namens de organisatie,

Carlo van Nistelrooy

 

Sorry, comments for this entry are closed at this time.